Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 21 лютого 2024, 14:43

У Львові збільшили кількість автобусів на п'яти маршрутах

львівські маршрутки

Йдеться про автобусні маршрути №8А, 9, 16, 18 та 46.

Про це повідомляє управління транспорту Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові, для покращення якості послуг з перевезень, збільшили кількість транспортних засобів на міських автобусних маршрутах №8А, 9, 16, 18 та 46, які обслуговує комунальне АТП-1.

Загалом на цих лініях працюватиме 7 додаткових великих низькопідлогових автобусів.

Зокрема, на маршруті №8А у робочі та у вихідні дні курсуватиме на два автобуси більше. Ще два додаткові автобуси працюватимуть на маршруті №9 у робочі дні та у суботу.

Натомість на маршруті №16 у робочі дні курсуватиме один додатковий автобус. Крім того, розклад руху у вихідні на цій лінії скоригували, зменшивши інтервал між відправленнями.

Також по одному автобусу у робочі дні додали на маршрути № 18 та №46.

"На цих лініях є значний пасажиропотік, у годину-пік транспортні засоби бувають переповнені. І оскільки нашому комунальному підприємству вдалось залучити нових водіїв, то маємо можливість задовольнити попит та додати автобуси на ці лінії" – зазначив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.