Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

МАФи біля ЦУМу

city-adm.lviv.ua

Середа, 20 березня 2024, 13:22

У Львові демонтували МАФ на вулиці Володимира Великого 59

МАФи біля ЦУМу

У місті демонтували один з МАФів на вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У місті, за рішенням виконкому Львівської міськради, демонтували кіоск, який розташований біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги й де знаходиться продуктовий ринок.

"Жодних документів і правових підстав на розміщення цей МАФ не мав. Відповідно, не був внесений до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд. Останньою краплею у переліку порушень стало отруєння тут шаурмою. Цей інцидент і зробив відомим кіоск на весь Львів" – йдеться у повідомленні.

У департаменті містобудування додали, що власник торгової точки погодився демонтувати свій самовільно встановлений павільйон під наглядом КП "Адміністративно-технічне управління".

Нагадаємо, ще у червні 2023 року виконком Львівської міськради дозволив демонтувати кіоски, які потрапляють у межі проєкту будівництва трамвайної колії на вул. Миколайчука.

У грудні 2023 року у міськраді вимагали демонтувати  вісім павільйонів на вул. Володимира Великого, 59, заявляючи, що вони встановлені на комунальній землі без жодних правових підстав. Натомість власники цих МАФів виступили проти такого рішення та звернулися до суду.

А вже на початку березня у місті демонтували 6 кіосків ринку, що знаходиться біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.