Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

індустріальний парк М10

Фб ЛМР

Вівторок, 7 травня 2024, 15:37

Перший складський комплекс запрацював у М10 Lviv Industrial Park у Львові

індустріальний парк М10

Площа приміщень 14 400 кв. м. 

Сьогодні ввели в експлуатацію та передали в оренду компанії "Аврора Мультимаркет" першу чергу М10 Lviv Industrial Park у Львові – складського комплексу класу А площею 14 400 кв. м. 

Про це повідомила Львівська міська рада. 

Участь у відкритті взяли міський голова Львова Андрій Садовий та СЕО Dragon Capital Томаш Фіала. 

Нагадаємо, М10 Lviv Industrial Park – новий індустріальний парк, який розбудовується компанією Dragon Capital у промисловій зоні мікрорайону Львова Рясне-2. Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) проінвестує до 35% вартості М10 Lviv Industrial Park, обсяг інвестицій становитиме до $24,5 млн, з яких $5,5 млн вже виділено для фінансування завершення будівництва першої черги проєкту.

У вересні 2023 року Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку MIGA надало М10 Lviv Industrial Park гарантію на 10 років. Гарантія на суму інвестицій у розмірі $9,2 млн покриває ризики фізичного руйнування об'єкта внаслідок ворожих обстрілів та/або втрати контролю над ним.

Мережа магазинів "Аврора Мультимаркет" була заснована у 2011 році і на сьогодні є лідером ринку України в сегменті магазинів формату One dollar store. "Аврора" – національна компанія з прямими іноземними інвестиціями від фонду Horizon Capital. 

У Львові працює 13 магазинів мережі "Аврора". У листопаді 2023 року у місті почав роботу новий розподільчий центр компанії площею понад 7 000 кв. м та створено понад 300 робочих місць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.