Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Ліві (КПУ, СПУ ін.)

dailylviv.com

П'ятниця, 19 квітня 2013, 10:34

Комуністи обіцяють розгорнути Прапор перемоги у Львові 9 травня

Львівська обласна організація КПУ готується до святкування Дня перемоги у Львові і обіцяє обов’язково цього дня розгорнути Прапор перемоги.

Про це Варіанти повідомив в.о. першого секретаря ЛОК КПУ Юрій Ткаченко.

«Ми готуємося і будемо проводити акції з обов’язковим підняттям Прапору перемоги», - сказав Ткаченко.  

Ткаченко разом з тим відмовився надати конкретну інформацію щодо планів урочистостей, бо переконаний, що «незрозумілі сили обов’язково будуть заважати нам це зробити».

«Комуністи обов’язково подадуть офіційні заявки на проведення масових заходів у Львові і будуть звертатися до всіх інстанцій, включно з президентом, щоб у Львові 9 травня був розгорнутий Прапор перемоги і було забезпечено дотримання закону про увічнення пам’яті ветеранів і увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні», - запевнив Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, 9 травня виповнюється 68 років з моменту завершення війни між Радянським Союзом і фашистською Німеччиною.  

У 2011 році у Львові під час святкування Дня перемоги відбулися масові заворушення за участю представників КПУ та ВО «Свобода», а також представників молодіжних радикальних організацій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.