Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://anteym.com.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 14:58

Львівська облрада має свій басейн

Львівська обласна рада із своїх бюджетних коштів утримує басейн.

Про це стало відомо із тексту оголошення про закупівлю Львівською облрадою товарів і послуг у 2012 році, розміщеному на офіційному сайті облради.

Так, у квітні був оголошений конкурс на закупівлю ряду послуг, в тому числі «сервісне обслуговування басейну».

В управлінні майном спільної власності Львівської обласної ради «Варіантам» підтвердили цю інформацію і повідомили, що басейн є «невеличкий, розташований в одному із приміщень, що належать облраді». Більш детальну інформацію відмовилися надати – попросили надіслати офіційний інформаційний запит.

Оголошення про закупівлю товарів і послуг, що здійснюються облрадою, містять ряд інших пропозицій, як от: «технічне обслуговування та ремонт ліфта та платформ підйому інвалідних колясок» без зазначення, де саме встановлені от ці «платформи підйому інвалідних колясок» і скільки їх є, або «обслуговування внутрішньої кабельної телевізійної мережі», хоч про наявність такої до цього часу журналістам не було відомо.

За умовами іншого конкурсу, оголошеного також у квітні, облрада у 2012 році для своїх потреб серед іншого придбала: туалетного мила марки «Шик» - 1000 шт., мило-крем для рук 100 літрів, березових віників - 140 шт, різних марок туалетного паперу – 2750 шт., порошок пральний Ariel 0,45 кг автомат – 100 шт. і аж 150 літрів скипидару.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.