Шемчук реорганізовує структуру Львівської ОДА

Середа, 15 травня 2013, 19:16

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук затвердив низку заходів, спрямованих на оптимізацію структури Львівської ОДА та підвищення ефективності державного управління.

Відповідне розпорядження Шемчук підписав сьогодні, 15 травня.

Згідно з документом, голова Львівської ОДА розпорядився, зокрема припиняється діяльність Департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації шляхом реорганізації на Департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації, а також Відділ охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації.

Крім цього, відповідно до розпорядження, Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації перетворюють в управління молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Шемчук перетворив в департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, з передачею завдань і функцій в частині молодіжної політики управлінню молоді та спорту обласної державної адміністрації, а в частині сімейної політики, поліпшення становища сімей, попередження насильства в сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, протидії торгівлі людьми – департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації голова Львівської ОДА поділив на Департамент житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, а також Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації.

Управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування обласної державної адміністрації перетворили у департамент інформаційних технологій та господарського обслуговування обласної державної адміністрації.

Відділ національностей та релігій обласної державної адміністрації ліквідували взагалі, а його функції поклали на департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Таким чином, розпорядженням встановлюється, що департамент з питань культури,  національностей та релігій обласної державної адміністрації є правонаступником прав і обов’язків відділу національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації, контроль – на заступників голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків, йдеться у розпорядженні голови ОДА.

 

 

Мітки: департаменти, Львівська ОДА