25 травня у Львові пройде ВелоДень

Четвер, 23 травня 2013, 12:57

В суботу, 25 травня у Львові відбудеться ВелоДень, мета якого звернути увагу учасників дорожнього руху на велосипедистів, а також популяризувати здоровий спосіб життя.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Колона велосипедистів стартуватиме з площі навпроти оперного театру об 11.00, але збір відбуватиметься з 10.00.

Велосипедисти їхатимуть за таким маршрутом: проспект Свободи, проспект Шевченка,вул. Саксаганського, площа Петрушевича, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Митрополита Андрея, вул. Устияновича, вул. Соломії Крушельницької, вул. Січових стрільців, проспект Свободи.

“З моменту започаткування акції до неї приєдналось понад півсотні міст, зокрема всі обласні центри України, та десятки тисяч людей. Велосипедисти хочуть привернути увагу влади та громадськості до потреби створення зручної, екологічної та безпечної транспортної інфраструктури в населених пунктах”, - зазначив Дем'ян Данилюк, урбан-рух Lypneva.

Минулого року на ВелоДні у Львові взяли участь близько двох тисяч велосипедистів.

Нагадаємо, 27 квітня, у Львові пройшла акція “Увага мотоцикліст”. В рамках акції мотоциклісти роздавали буклети, в яких закликають звертати увагу на двоколісні транспортні засоби.

 

Мітки: велодоріжки, велосипед, ДАІ, липнева