Львівська ОДА розпочала підготовку до виборів

Четвер, 17 травня 2012, 18:10

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк видав розпорядження про створення робочої групизі сприяння проведенню чергових виборів народних депутатів України від 28 жовтня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА було проведено нараду-семінар з відповідальними працівниками відділів адміністрування Державного реєстру виборців райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення щодо вирішення проблемних питань організаційного забезпечення матеріально-технічного укомплектування виборчих комісій під час підготовки та проведення чергових виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

Підсумовуючи нараду, заступник голови - керівник апарату Іван Груник наголосив на обов'язковості видачі аналогічного розпорядження у районах та містах обласного значення, на особистій відповідальності голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення за належне матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць, а також на необхідності дотримання виборчого законодавства.

Мітки: вибори2012, Львівська ОДА