Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 8 жовтня 2013, 13:40

Праві маргінали у Львові вимагали від Росії не втручатися у справи України та Грузії

Сьогодні, 8 жовтня, близько 20 представників правих організацій та партій Львівщини спільно з грузинськими колегами під стінами Генерального консульства Російської Федерації у Львові провели акцію протесту.

Мітингувальники виступали проти діяльності влади Російської Федерації "Ми повертаємось в Європу, ви залишаєтесь в ... Азіопії!".

Учасники акції вимагали від керівництва Російської Федерації припинити втручання у внутрішні та зовнішньополітичні справи України, Грузії та інших незалежних держав, звільнити незаконно затриманих громадян України, затриманих внаслідок інциденту в Азовському морі, а також провести міжнародне розслідування незаконних дій російськоих прикордонників.

В акції протесту взяли участь: ГО "Небайдужі", УНА-УНСО, ГО "Грузинська громада "Арагві", ГО "Зарваницька громадська ініціатива", ГО "Меморіал" , ГО "Молодіжний націоналістичний конгрес", ГПО "Українська справа", КУН, УРП.



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.