Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 12 листопада 2013, 17:40

Батьківщині сподобалось бавитися у відставку Сала і вона вимагає повтору

Львівська обласна партійна організація ВО „Батьківщина” виступає за повторне внесення до порядку денного сесії Львівської обласної ради питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу.

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО „Батьківщина”.

У партійній організації невдоволені результатами голосування і вважають, що немають права залишити це питання „на розгляд” президента.

Нагадаємо, сьогодні з ініціативи опозиційних фракцій в порядок денний пленарного засідання Львівської облради було внесено питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу. 

За недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу проголосували 72 депутата Львівської облради, тож відповідне рішення не набрало потрібної абсолютної більшості і воно матиме виключно політичні наслідки.

Натомість прокуратура Львівської області внесла до Львівського окружного адміністративного суду позов про визнання неправомірними дій депутатів Львівської обласної ради щодо включення у порядок денний сесії питання про недовіру голові ЛОДА та проведення голосування з цього приводу.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.