Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

tsn.ua

Четвер, 21 листопада 2013, 18:02

Депутати міськради дозволили своєму колезі розробити проект землеустрою на земельну ділянку

Депутати Львівської міської ради надали дозвіл депутату від Батьківщини Еріку Парсаданяну на розробку докуменції для подальшого орендування землі на вул. Шевченка.

За таке рішення проголосувало 56 депутатів, передає кореспондент Варіантів.

Надати громадянину Парсаданяну Еріку Ашотовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості орієнтовною площею 1,2963 га на вул. Т. Шевченка, 313-б в оренду терміном на 10 років для обслуговування адміністративних та виробничих приміщень за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розробляється на кожну новоутворену земельну ділянку. Навіть, якщо ділянкою була в користуванні протягом останніх років та на ній був побудуваний або придбаний будинок, але цю ділянку не приватизували раніше.

В ухвалі також вказано:

Громадянину Парсаданяну Еріку Ашотовичу:
2.1. Здійснювати плату за землю у вигляді земельного податку.
2.2. Забезпечити через спеціалізовану землевпорядну організацію виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості та подати міській раді на затвердження.

Нагадаємо, що 6 вересня виконавчий комітет Львівської міської ради погодив дозвіл на рекламу на вулиці Науковій, 62 депутату-свободівцю, оскільки його однопартієць твердив, що реклама – це подарунок школі.

Проте позитивне голосування вдалося лише з другого разу: 5 липня члени виконавчого комітету Львівської міськради проголосували проти погодження дозволу на рекламу свободівцю Гутнику Андріяну.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.