Фірма-улюбленець львівської мерії за другий рік свого існування заробила 10,5 млн грн

Четвер, 16 січня 2014, 16:45

Приватне підприємство «Гранд Еліт Продукт», котре уже другий рік поспіль залишається найбільшим постачальником продуктів відділам освіти Львівської міськради, а також міських комунальних лікарень, минулоріч отримало з державного та місцевих бюджетів 10,5 млн грн.

Про це пише видання "Наші гроші. Львів".

Діяльність даного підприємства ще минулоріч зацікавила «Н.Г. Львів». Фірма, котру створили у листопаді 2011-го 26-річною мешканкою с. Великі Грибовичі (Жовківщина) Боженою Дроздою, тільки через місяць з початку діяльності стала одним з ключових продуктових постачальників для структур мерії.

Підприємство до кінця 2012 року одержало 4,3 мільйони гривень від міської влади Львова. Власниця фірми виявилась максимально непублічною людиною.

Протягом 2013-го ПП «Гранд Еліт Продукт» тільки через закупівлі без тендерних процедур, котрі проводила Львівська міськрада і її структурні підрозділи, одержало із міського бюджету приблизно 1,8 млн грн. Крім того, ще на 8,7 млн грн дане підприємство перемогло в тендерах, переважно від міських відділів освіти, а також комунальних лікарень.

Щоправда, це підприємство змінило господаря. З 5 серпня 2013 року керівником та засновником фірми числиться Оксана Лукаш. Вона, так як й попередня власниця, також є непублічною особою. 

Мітки: Львівська міськрада, тендери