Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://www.city-adm.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:46

Львівська фан-зона готова на 80%

Фан-зона у Львові готова на 80%: уже встановлено екрани, змонтовано сцену, повністю забрендовано огорожу фан-зони. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 

Сьогодні, 5 червня, підключатимуть екрани та брендуватимуть сцену. Вхід на фан-зону – безкоштовний.

Вже 7 червня відбудеться відкриття львівської офіційної фан-зони. В день відкриття виступатимуть відомі іноземні гурти «L’avionRose» з Франції та «Chefket»  з Німеччини. А також український гурт «ФлайzZza».

«В дні матчів у Львові зірки виступатимуть в такий час, що вболівальники встигнуть і насолодитися концертом, і потрапити на стадіон», - повідомила Соломія Короненко, заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

На фан-зоні також діятиме «Фан-телебачення» - це проект, який місто організовує спільно з УЄФА: на екранах вболівальники зможуть побачити кращі моменти з ігор попереднього дня, найкращі голи у цьому та попередніх турнірах європейської першості.

На території фан-зони буде два екрани. На них транслюватимуть всі матчі чемпіонату Євро-2012. «Оскільки 16, 17 та 18 червня щодня в той самий час відбувається по 2 матчі, футбольні ігри будуть транслювати на різних екранах. Звичайно ж, на головному будуть ті матчі, які більш цікаві українцям», - каже Соломія Короненко.

Вхід на фан-зону безкоштовний, платними будуть лише 2 нематчеві дні.

Програму фан-зони можна подивитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.