Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 6 червня 2012, 16:09

Де вболівальники та туристи у Львові можуть отримати інформацію про чемпіонат Євро-2012

Вболівальники та туристи, котрі завітають до Львова на Євро-2012, матимуть можливість отримати всю необхідну інформацію з путівників та інформаційних центрів, які допоможуть їм зорієнтуватися у місті під час чемпіонату.

 Інформаційно-довідкові пункти знаходитимуться в місцях найбільшого скупчення вболівальників та туристів.

З 7 до 19 червня два пункти діятимуть в аеропорту, 2 – на залізничному вокзалі, 2 - в фан-зоні і по одному – на приміському вокзалі і на автовокзалі. В таких центрах можна буде отримати карти міста, програми заходів, фан-путівники.

32

Туристично-інформаційні центри працюватимуть на залізничному вокзалі, в аеропорту, в центрі - у міській Ратуші. В таких центрах можна отримати карти міста, тексти самостійних екскурсій різними мовами, інформацію щодо руху громадського транспорту, програму культурно-мистецьких заходів.
Інформаційна служба різними мовами за телефоном 38-032-297-55-55 вже працює з 1 червня. Служба співпрацює з гарячою лінією міста та комунальними службами. Кожен турист чи вболівальник може тримати потрібну йому інформацію зрозумілою для себе мовою.

Фан-посольства знаходитимуться на проспекті Свободи, недалеко від фан-зони. Вони надаватимуть інформаційну підтримку, допомогу з розташуванням, харчуванням. Тут можна буде безкоштовно отримати карти та путівники.
Діятимуть також два мобільні фан-посольства: німецьке та данське, які працюватимуть лише із вболівальниками своїх країн.

Друкований та мобільний «Путівник вболівальника у Львові 2012» подає детальну інформацію про готелі, хостели та кемпінги, де туристи зможуть оселитися, дає схему спрощеного сполучення між найважливішими об'єктами міста, про культурне життя: фестивалі, нічне життя, виставки та концерти. Ці путівники є багатомовними.

Мобільний варіант такого путівника можна буде завантажити безкоштовно за допомогою QR кодів, що розміщені в інформаційно-довідкових пунктах.
Видання «Запрошуємо до Львова 2012» містить інформацію про те, як потрапити до Львова, якими є визначні місця нашого міста, як організувати проживання та свій вільний час .

Цей путівник розповсюджувався закордоном різними мовами, а згодом був переданий у всі дипломатичні представництва України в різних куточках світу. Також посольство України в Польщі розмістило путівники в 135 інформаційних кіосках у польських містах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.