Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Варіанти.net

Четвер, 7 червня 2012, 14:55

У Львові у день проведення матчів міліціонери країн-учасниць спільно патрулюватимуть із українськими правоохоронцями

У день проведення матчів чемпіонату з футболу Євро-2012 міліціонери країн-учасниць спільно патрулюватимуть із українськими правоохоронцями. Про це повідомив заступник начальника ГУМВС Михайло Курочка на координаційній нараді.

Сьогодні, 7 червня, у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області відбулась координаційна нарада за участю представників місцевих правоохоронних органів та міліціонерів країн-учасниць єврочемпіонату.

У спільну групу входитимуть два наших працівника, курсант-перекладач та іноземний поліцейський.

«Спільні наряди нестимуть службу по охороні громадського порядку як на території стадіону так і в центрі міста. Ми сподіваємось, що ці групи зроблять усе можливе аби у нашому місті відбулось дійсно свято футболу», - зазначив Михайло Курочка.

Після закінчення наради, сформовані вищевказані групи вирушили безпосередньо на стадіон «Арена-Львів» для ознайомлення з особливостями несення служби на місці, - повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.