Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

yak-prosto.com

Вівторок, 12 червня 2012, 12:02

Податківців на Львівщині перевіряють

З метою виявлення правопорушень та зловживань, допущених співробітниками ОДПС в службовій діяльності у Львівській області було проведено службові перевірки. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ у Львівській області.

ДПС у Львівській області УВБ ДПС України протягом 5 місяців 2012 року проведело 164 профілактичні заходи. За їх результатами до дисциплінарної відповідальності притягнуто 76 осіб та звільнено 11 співробітників.

За результатами розгляду матеріалів порушено 4 кримінальні справи та складено 1 протокол про адміністративне корупційне правопорушення.

Іншими правоохоронними органами порушено ще 2 кримінальні справи:

10.01.2012 року за фактом замаху на вимагання хабара в сумі 110 000 грн. від представників СПД за вирішення питання про ненарахування заборгованості зі сплати земельного податку 

05.04.2012 року за одержання грошової винагороди в розмірі 1000 дол. США від директора СПД за складання довідки про результати перевірки без зазначення виявлених фактів порушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.