Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

поезія

irp.vn.ua

Понеділок, 8 вересня 2014, 16:35

Полтавські поети презентуватимуть твори у Львові

поезія

12 вересня о 18:00 у Львівській організації Національної Спілки Письменників України (вул. Соломії Крушельницької, 17) учасники незалежного мистецького об’єднання «Magnum Opus» будуть представляти Полтаву.

Захід відбудеться в рамках Львівського міжнародного фестивалю «Форум видавців», інформують організатори заходу.

Організатором заходу є Національне газетно-журнальне видавництво, яке видає журнал «Українська культура». Готуючи матеріал для липневого номеру, редакція познайомилася з «маґнумцями» та їх творчістю і вирішила разом організувати цей захід.

Виступаючих полтавців буде п’ятеро: Анна Єгорова, Андрій Коновалов, Анна Ютченко, Катя Кролевська і Роман Повзик (резидент останнього покликання проекту «Станіславський Феномен» в Івано-Франківську).
Крім того, Анна Ютченко і Роман Повзик цього року потрапили у тринадцятку фіналістів проекту «Молода Республіка Поетів» і будуть боротися за Гран-Прі та визнання себе кращим молодим поетом України. Тож у Вас буде змога послухати кращих!

Для «Magnum Opus» це буде перший досвід виступу на «Форумі видавців». Два роки до цього полтавські поети їздили туди як слухачі або журналісти.

Довідка: «Mágnum Ópus» — незалежне мистецьке об'єднання, утворене у вересні 2011 року. Його учасники реалізовують різноманітні ідеї, проекти та мистецькі акції, що відбуваються у Полтаві. Сфера діяльності: тексти, мистецькі заходи, культурний менеджмент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.