Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

tsn.ua

Четвер, 14 червня 2012, 18:00

Екс-заступника військового комісара засуджено до сплати штрафу за хабарництво

Військова прокуратура Західного регіону України довела у суді провину колишнього заступника військового комісара Надвірнянсько-Богородчанського ОРВК у хабарництві. Покарання – штраф у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 тис. грн.). Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

 

11 червня 2012 року Надвірнянський міськрайонний суд Івано-Франківської області у відкритому судовому засіданні розглянув кримінальну справу стосовно майора запасу П., обвинуваченого у скоєнні злочину, передбаченого ст. 368 ч. 2 КК України (одержання хабара службовою особою у значному розмірі).

Органи військової прокуратури довели, що протягом лютого 2012 року колишній заступник військового комісара П. отримав загалом 1000 доларів США від громадянина за сприяння у вирішенні питання звільнення від призову.

Вироком Надвірнянського міськрайонного суду Івано-Франківської області майора  П. визнано виним у хабарництві та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 тис. грн.) з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, установах та організаціях усіх форм власності строком на два роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.