Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://www.ogo.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 12:42

Депутати Львівської облради хочуть повернути села Бар та Милятин у зону Малого прикордонного руху

Вчора, 14 червня, на засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради депутати прийняли рішення підтримати ініціативу депутата Юрія Візняка стосовно внесення у зону Малого прикордонного руху села Бар та Милятин Городоцького району, які знаходяться в 30-ти кілометровій прикордонній зоні. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

 

Питання про звернення до Кабінету Міністрів та Міністерства закордонних справ України щодо внесення сіл Бар та Милятин у зону Малого прикордонного руху буде внесене у порядок денний чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, 22 грудня 2008 року Уряд Республіки Польща та Кабінет Міністрів України підписали Протокол про внесення змін до Угоди між Урядом Республіки Польща та Кабінетом Міністрів України про правила місцевого прикордонного руху, підписаної 22 березня 2008 року. Згідно з Додатком 1 цього Протоколу загальну кількість адміністративно-територіальних одиниць з українського боку було скорочено до 1107 (попередньо було визначено 1545 населених пунктів). Зокрема, з переліку було вилучено села Бар та Милятин Городоцького району, які розташовані в 30-кілометровій прикордонній зоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.