Підприємства теплоенергетики Львівщини розраховуються чи найшвидше по Україні

Четвер, 11 грудня 2014, 17:36

Про стан розрахунків за спожитий газ підприємств теплоенергетики області та вжиття заходів керівниками територіальних органів влади для узгодження лімітів споживання газу з НАК “Нафтогаз України” йшлося під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, яке відбулося 11 грудня 2014 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Андрій Ільків повідомив, що рівень розрахунків за спожитий газ теплопостачальними підприємствами області зріс до 76,4%. При середньому рівні розрахунків за спожитий у 2014 році по Україні - 53%. Як наголосив Андрій Ільків, рівень розрахунків підприємств теплоенергетики Львівської області один з найвищих серед областей України.

Окрім цього, Андрій Ільків розповів, що на виконання протокольного рішення обласного антикризового енергетичного штабу, департаментом житлово-комунального господарства вжито заходів та додатково наголошено керівникам територіальних органів влади на необхідності узгодження лімітів споживання газу з НАК “Нафтогаз України” та недопущення безлімітного споживання газу теплопостачальними підприємствами у грудні 2014 року.

Незважаючи на це, керівники територіальних органів влади не забезпечили отримання узгоджених лімітів споживання газу з НАК “Нафтогаз України”, з 25 теплопостачальних підприємств області отримали ліміти лише 5.

Тому, було прийнято рішення, під час наступного засідання заслухати керівників теплопостачальних підприємств та міських голів щодо даного питання.

Мітки: підприємства львіщини