Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

класична музика

telegraph.co.uk

Четвер, 18 грудня 2014, 16:17

«Віртуози Львова» зіграють у філармонії передноворічний концерт

класична музика

У неділю, 28 грудня, о 18:00 у Львівській обласній філармонії відбудеться передноворічна концертна програма «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова». 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

У програмі концерту «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова» будуть представлені шедеври європейської класики, зокрема, Кончерто-гроссо ре-мінор Антоніо Вівальді, «Різдвяний» концерт Арканджело Кореллі, знамените Адажіо Томасо Альбіноні, оркестр запропонує слухачам познайомитися з творами популярної музики, які виконуватимуть молоді талановиті солістки Львівської національної опери – Людмила Осташ (сопрано) та Марія Музичин (мецо-сопрано), для яких цей виступ з оркестром стане прем'єрним, як і для акордеоніста Богдана Кожушка.

Незмінним солістом оркестру в цьому концерті буде львівський віртуоз Ігор Мацелюх (най), звучатиме орган Олени Мацелюх, а також твори із золотого фонду оркестру, зокрема, композиція українських колядок, яку написав для «Віртуозів» Мирослав Скорик. 

Приємним сюрпризом для тих, хто прийде на концерт «Віртуозів Львова», стануть виступи солістів оркестру – скрипалів Оксани Потапової, Оксани Гаргай, Романа Сокрути, Андрія Чайковського і, звичайно, Володимира Дуди, який в черговий раз подарує слухачам свої нові оркестрові аранжування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.