Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

увага!

rakhiv-adm.org.ua

П'ятниця, 6 лютого 2015, 15:04

У Львові оголосили перші результати режиму підвищеної готовності

увага!

Сьогодні директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністраці Олексій Титаренко прозвітував про результати перших 10 днів у режимі підвищеної готовності.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Наразі на Львівщині триває підготовка захисних споруд. З минулого понеділка почалось комісійне обстеження споруд, на це дається лютий і березень, але Олексій Титаренко сподівається, на це піде значно менше часу. За результатом перевірки буде ясно, як готова Львівщина до укриття населення.

На сьогоднішній день захисних споруд є 966, 338 з них не готові (35%), зараз проводиться робота, щоб привести їх в готовність.

"Основне, над чим ми працюємо – змінити свідомість нашого населення, щоб, незважаючи на те, що війна далеко на Сході,  щоб ми зрозуміли, що небезпека чатує і на нас, і може прийти на територію Львівщини в любу годину. Тому ми серйозно готуємось до цього. Завдання, які визначені прем’єр міністром України, урядом, головою державної комісії ДС НС під час селекторних нарад, під час щоденних оперативних засідань державної комісії з питань ТЕБ та НС ми виконуємо. У нас, також, видано наказ начальника цивільного захисту голови обласної державної адміністрації Олега Синютки з 9 години 27 січня ми працюємо в режимі підвищеної готовності, створений штаб, який працює щоденно, на штабі розглядаються питання, такі як захист найважливіших об’єктів та інфраструктури області. Хочу зазначити, що у результаті роботи вже є певні позитиви, зобов’язали багатьох керівників щодо знаходження коштів, заключити угоди на охорону об’єктів державної служби охорони" - повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністраці Титаренко.

Також Титаренко зазначає, що у Львові з 4 лютого почала працювати системма оповіщення, - у разі небезпеки сигнал буде доведений до населення задля привернення уваги.

У разі почутої сирени треба увімкнути радіоприймач або телевізор, та прослухати оголошення, в якому буде конкретно визначатися що робити людям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.