27 квітня львів’яни знову можуть залишитися без води

Четвер, 16 квітня 2015, 10:28

«Львівобленерго» відтермінував відключення електрики водоканалу Львова до 27 квітня.

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

ЛМКП «Львівводоканал» надав ПАТ «Львівобленерго» гарантійні зобов’язання: погасити заборгованість за березень 2015 року на суму 11 млн 627,2 тис. грн та оплатити нарахуванння за спожиту електроенергію за квітень у розмірі 4 млн грн.

Дата відтермінування повного припинення послуг електропостачання у разі невиконання ЛМКП «Львівводоканал» гарантійних зобов’язань – 27 квітня 2015 року.

Нагадаємо, вчора, 15 квітня, «Львівобленерго» здійснило часткове припинення послуг електропостачання ЛМКП «Львівводоканал» – була відключена насосна станція «Будзень-3» (городоцький напрям).

Повністю водопостачання у Львові відновили до 19.00 год.

Також сьогодні залишаються знеструмленими водоканали-боржники: КП «Дрогобичводоканал» – борг 2 млн 409,1 тис. грн; Самбірське ВУВКГ – борг 121,7 тис. грн; КП «Кам’янкаводоканал» – борг 21,5 тис. грн.

Заплановано припинення послуг електропостачання МКП «Сокальвводоканал» – борг за спожиту електроенергію 63 тис. грн.

Здійснив розрахунки за спожиту електричну енергію ТзОВ «Трускавецький водоканал» — 67,5 тис. грн.

Сколівське КП ВКГ надало гарантійні зобов’язання про погашення заборгованості на суму 19,5 тис. грн. 

ПАТ «Львівобленерго» є енергопостачальною компанією, що надає послуги з електропостачання за регульованим тарифом, який встановлює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, і доводить Товариству для розрахунків за спожиту електричну енергію як юридичними, так і побутовими споживачами.

«Львівобленерго» уже оштрафували на 3,2 млн. грн через невчасно оплачену електроенергію.

Мітки: Борги, Водоканал, водопостачання, електропостачання, знеструмлення, Львівводоканал, Львівобленерго, насосна станція, подача води