Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Холодницький

Андрій Дубчак, Радіо Свобода

Середа, 23 грудня 2015, 15:10

Антикорупційному прокурору Холодницькому затвердили працівників

Назар Холодницький

Шокін призначив кандидатів на всі вакантні адміністративні посади у антикорупційній прокуратурі.   

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Відтак, конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі завершила відбір, і Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив кандидатів на всі вакантні посади.

Зокрема, заступником Генерального прокурора України – керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури призначено Назара Холодницького, а його першим заступником – Максима Грищука. Ще одним заступником Холодницького став Володимир Кривенко.

Андрій Довгань працюватиме начальником управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Також було обрано начальників відділів: Людмилу Вигівську, Сергія Козачину, Максима Кравченка, Василя Кричуна, Олену Мирко, Олександра Омельченка, Романа Симківа, Ольгу Ярову.

Нагадаємо, 30 листопада Віктор Шокін призначив керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури першого заступника прокурора Криму, львів'янина Назара Холодницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.