Львівводоканал та Львівелектротранс не платитимуть податок на землю

Четвер, 24 грудня 2015, 15:10

Депутати Львівської міськради звільнили від земельного податку 14 комунальних підприємств та управління міськради.

Сьогодні, 24 грудня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли рішення звільнити у 2016 році львівські комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради від сплати земельного податку.

 За це рішення проголосували 52 львівських обранців.

Відтак, звільнили від земельного податку комунальні підприємства: "Львівводоканал", "Львівтеплоенерго", "Залізничнетеплоенерго", "Львівелектротранс", "Львівсвітло", "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс", Львівське комунальне автотранспортне підприємство № 1, "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району", "Шляхово-ремонтне підприємство Залізничного району", "Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району", "Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району", "Рембуд", Львівське комунальне ремонтно-аварійне підприємство, управління капітального будівництва Львівської міської ради.

Також орендодавці не платитимуть податок за земельні ділянки під будівлями, наданими в оренду цим львівським комунальним підприємствам та структурним підрозділам Львівської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні на сесії депутати також звільнили Львівський історичний музей від сплати оренди за земельну ділянку.

Мітки: земельний податок, ЛКП, Львівводоканал, Львівелектротранс, Львівська міська рада, сесія міської ради