Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Південний

skyscrapercity.com

Четвер, 28 січня 2016, 17:27

На «Південному» у Львові відкривається студія чемпіонки Європи з візажу

Південний

2 лютого у Львові відкривається авторська make up студія та школа візажу чемпіонки Європи і світу з візажу, майстра-технолога з лешіндустрії та бровіндустрії Ірини Черниш.

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Відтак, студія відкриється наступного тижня, з 2 лютого у торговому центрі «Весільний Дім» (салон № 1, І поверх, вул. Щирецька, 36), що на території торгового комплексу «Південний»

«Авторська make up студія Ірини Черниш» не лише надаватиме увесь комплекс послуг з візажу, але й проводитиме навчання початківців та підвищення кваліфікації працюючих майстрів у сфері «make up». Окрім того, будуть проводитись навчання з освоєння нової спеціальності "WOW BROW MASTER" та "LASHMAKER". А також регулярні майстер-класи для дівчат та жінок, які бажають опанувати уроки краси та основні техніки макіяжу.

«Авторська make up студія Ірини Черниш» є салоном преміум-класу. Послуги візажу тут надаватимуть як висококваліфіковані спеціалісти-вихованці Ірини Черниш, так і сама чемпіонка Європи з візажу. Тож кожній дівчині чи жінці у комфортних та затишних умовах допоможуть підкреслити природню красу та зробити її неперевершеною у будь-якій життєвій ситуації.

Студія працюватиме без вихідних за індивідуальним записом. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.