Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Розведення свиней

svynarnyk.com

П'ятниця, 26 лютого 2016, 13:27

Синютка надав нерухомість під свиноферму

Розведення свиней

У Кам’янка-Бузькому районі польсько-українське ТзОВ отримало на 10 років землю та приміщення для створення м’ясопереробного цеху.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 97/0/5-16 від 23 лютого 2016 року.

Зокрема, розглянувши клопотання ТзОВ «Еко Міт» від 15 грудня минулого року, було вирішено дозволити підприємству орендувати 1,9392 га землі під м’ясопереробний цех.

«Надати ТзОВ «Еко Міт» в оренду терміном на 10 років земельну ділянку площею 1,9392 га для реконструкцій приміщень під м’ясопереробний цех, розташовану за межами населеного пункту на території Батятицької сільської ради Кам’янка-Бузького району», – йдеться у розпорядженні.

Кам’янка-Бузькій РДА доручено укласти договір оренди землі на земельну ділянку з цим підприємством.

Контроль за виконанням розпорядження покладено  на заступника Синютки Ірину Гримак.

Зазначимо, україно-польське ТзОВ «Еко Міт» засноване у 2013 році у Львові, директором якого є Роман Хомечко, займається розведенням свиней, торгівлею й виробництвом м'яса. Ще у квітні фірма вирішила, як повідомляє Кам’янка-Бузька РДА, провести реконструкцію приміщень у селі Батятичі, де планується утримувати свиней. 

Співвласники  висловили бажання взяти земельну ділянку для вирощування кормів, планують зробити свою генетичну свиноферму і розводити поросят.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.