Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Яворівський район

galleryua.com

П'ятниця, 26 лютого 2016, 16:29

Басейн на Яворівщині обійшовся у три мільйони

Яворівський район

Минулого року у Яворівському районі на реконструкцію садочку з басейном було використано понад три мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив голова Яворівської РДА Орест Гнип, звітуючи про виконану роботу за 2015 рік, минулоріч на ремонт приміщень навчальних закладів району витратили понад 10 млн грн з районного бюджету та близько 7,5 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку.

"Ми використали понад 3 мільйони гривень на реконструкцію дошкільного навчального закладу з басейном в с. Домажир та майже 5,5 мільйонів на будівництво школи в селі Бірки. Ці кошти ми отримали із Державного фонду регіонального розвитку. Також завершили ремонт котельні школи у с. Середкевичі за кошти районного бюджету (близько 780 тис грн.) та відремонтували ще 11 інших навчальних закладів", – наголосив Орест Гнип.

За його словами, на потреби охорони здоров’я у районі витратили майже 12 млн грн. Зокрема, відремонтували систему опалення у медичних закладах та закупили нове обладнання для лікарняних відділень.

Також на Яворівщині відремонтували та збудували загалом 8 народних домів, на що витратили понад 2 млн грн.

Зазначимо, Орест Гнип до квітня 2015 року був сільським головою Домажира.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.