Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

Вівторок, 17 травня 2016, 17:28

Львівська митниця удосконалила карту завантаженості пропускних пунктів

Львівська митниця

Львівська митниця ДФС запровадила додаткові інформаційні сервіси для громадян та підприємців.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, Львівська митниця спільно з Львівською ОДА оновила інтерактивну карту щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску області.

Зокрема, карта доступна в мережі Інтернет на сторінці Львівської ОДА трьома мовами: українською, польською та англійською.

Як зазначили у митниці, запровадження  цього сервісу, як і безоплатний доступ до мережі Wi-Fi  у пунктах  пропуску «Краковець – Корчова», «Грушів – Будомеж», є складовою частиною інформаційної системи, що передбачена  програмою розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік.

Йдеться про створення нової структури подання інформації щодо черг на кордоні, виведення інформації з камер відеоспостереження перед пунктами пропуску в режимі реального часу.

Нагадаємо, у грудні 2015 року Державна прикордонна служба запустила інтерактивну карту завантаженості основних пропускних пунктів на кордонах України.

А раніше Верховна Рада ратифікувала міжурядову українсько-польську угоду про надання Україні кредиту в 100 млн євро. Реалізацію угоди спрямовано на фінансування проектів у дорожній інфраструктурі, облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.