Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

blog.i.ua

Понеділок, 30 липня 2012, 09:44

Юлія Тимошенко очолила список «Батьківщини» на парламентських виборах

ВО "Батьківщина" висунула лідера партії Юлію Тимошенко першим номером в партійному списку партії. Таке рішення прийняв з'їзд "Батьківщини", який відбувається сьогодні у Києві.

У першу п'ятірку списку входять Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Олександр Турчинов, та Юрій Луценко.

До другої п'ятірки увійшли В'ячеслав Кириленко, Григорій Немиря, Сергій Соболєв, Борис Тарасюк, Микола Томенко.  

Номером 18 у списку до Верховної ради йде дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко. Включити її в список було особистим проханням Юрія Луценка.

Далі 19 номером у списку йде Андрій Пишний, Сергій Власенко - 20, Андрій Парубій - 21, Олександра Кужель - 22, Леся Оробець - 26, Геннадій Москаль – 32, Андрій Шевченко – 33.

Також прийнято рішення, що Миколу Катеринчука висувають за 13 округом на Вінничині, журналіст ТВі Костянтин Усов висунутий за округом в Одеській області, брат віце-прем'єра Івана Васюника висунутий за 117 округом Львівщини. Журналіст Тетяна Чорновол балотуватиметься за 120 округом Львівщини.

Лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик став узгодженим кандидатом у народні депутати України у 121 одномандатному окрузі із центром у місті Дрогобич. 

Нагадаємо, сьогодні в Україні стартувала виборча кампанія до ВРУ

Джерело: УП

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.