Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 3 серпня 2016, 17:02

Не можна пробачити спонсорів сепаратизму в Україні, – Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Керівник Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк переконаний, що сепаратистські настрої на Донбасі підігрівалися окремими політиками протягом десятків років.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, за словами Михайла Цимбалюка, тривожним дзвінком для української влади мав би стати з’їзд сепаратистів у Сєверодонецьку 2004 року.

Лідер партійців Львівщини зауважує, що тодішній президент мав усі важелі, аби остаточно придушити сепаратизм, однак він ними не скористався. Бездіяльність влади призвела до вторгнення російських військ в Україну й подальших воєнних дій.

«Нині ж перед українською владою стоїть першочергове завдання – викорінити метастази сепаратизму в країні. Це не рейтингово і це немає нічого спільного з популізмом і передвиборними перегонами, але якщо ми цього не зробимо, то згодом заплатимо надто високу ціну», – зазначає Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині переконаний: якщо допуститися помилки, пробачити спонсорів сепаратизму й продовжувати мирно жити, ховаючись за вигадані перепони на шляху до розв’язання проблеми, то «через 10 років ми знову можемо отримати непередбачувані й трагічні події, і не лише на Сході України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.