Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

fakty.ictv.ua

Четвер, 2 серпня 2012, 14:58

Спека до 42 градусів триматиметься в Україні до 10 серпня

По Україні очікується дуже спекотна погода із температурою до 42 градусів, пік якої припадає 6-8 серпня. Про це повідомляє прес-служба МНС України.

 

Гаряче сухе повітря з Нижнього Поволжя та Прикаспію надходитиме до України ще до кінця першої декади серпня, внаслідок цього спека посилюватиметься. Пік потепління очікується 6-8 серпня.

У західних та північних областях температура триматиметься 35-37 градусів. Стовпчик термометра у східних, південних та центральних областях сягатиме  37-39 градусів, місцями 40-42.

«На сьогодні найвищий рівень пожежної небезпеки оголошено на східних територіях України до лінії Житомирської, Вінницької,Чернівецької областей. На заході 5 рівень пожежної  небезпеки спостерігається місцями. Така ситуація утримується досить тривалий час. Так, у південних, східних Дніпропетровській та Кіровоградській областях подібні умови тривають вже протягом 33-61 діб», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.