Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

Вівторок, 30 серпня 2016, 17:35

У Львові стартує Кубок Лева-2016 з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

1-3 вересня у місті вчетверте відбудеться відкритий Кубок Львова з волейболу «Кубок Лева».

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

За словами голови Федерації волейболу України у Львівській області Володимира Левківа, саме цей Кубок стане одним з найсильніших турнірів в історії українського волейболу, адже до участі у ньому зголосилися одні з найпотужніших представників волейбольної еліти Польщі.

Зокрема, це шоста команда за підсумками чемпіонату Польщі сезону-2015/16, гравець польської Ліги плюс – «Чарни Радом» (Польща), а також ВК «Слєпс-Сувалки».

Долучається до Кубку і учасник «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів минулого сезону, срібний призер національного чемпіонату Польщі – ВК «Ресовія» (Польща). Команда зіграє товариський матч з Волейбольною збірною України.

Сама збірна візьме участь у таких змаганнях вперше.

«Гравців такого масштабу наш клуб прийматиме вперше. Ми сподіваємось, що цей захід, який уже став традиційним для Львова, отримає і світове визнання, зокрема, завдяки своїм учасникам», – наголосив президент ВК «Барком-Кажани», команди – організатора Кубку, Олег Баран.

За його словами, Кубок Лева – це перший масовий, офіційний захід, який пройде за участю нового тренера ВК «Барком-Кажани» Угіса Крастіньша.

Зазначимо, проект «Кубок Лева» став одним із переможців програми «Відкриті кубки Львова», напрацьованої управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради спільно з представниками спортивного середовища Львівщини і депутатським корпусом. Зокрема, завдяки програмі, «Кубок Лева» на 70%  фінансується з міського бюджету міста.

Нагадаємо, торік волейбольні змагання на Кубку Лева відвідали такі команди як харківський «Локомотив», за трофей також боролися три іноземні команди – «Слєпск» (Сувалки, Польща), «Кампер» (Вишков, Польща) та «Пятра Нямц» (Румунія). Двічі переможцем «Кубка Лева» ставав «Хімпром», в минулому році – першим став «Локомотив».

Розклад матчів у рамках Відкритого кубку Львова з волейболу «Кубку Лева»:

2.09.2016

- 12.00-14.00 – гра між Волейбольна збірна України – ВК «Чарни Радом»  (Польща);

- 16.00-18.00 – гра між ВК «Барком-Кажани» – ВК «Слєпс -Сувалки» (Польща);

- 18.00-18.30 – відкриття «Кубку Лева»;

- 19.00-21.00 – гра між ВК «Ресовія» (Польща) – Волейбольна збірна України (товариський матч);

3.09.2016

13.00-15.00 – ВК «Барком-Кажани» – ВК «Ресовія» (товариський матч)

16.00-18.00 – гра за III-IV місце;

18.00-20.00 – гра за I-II місце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.