Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

П'ятниця, 9 грудня 2016, 14:55

В Україні стартує будівництво нових доріг

дороги Львівщини

Петро Порошенко підписав закони, що дозволять прискорити будівництво нових автомобільних доріг в Україні.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, вчора президент Петро Порошенко підписав три базових закони, які створюють умови для будівництва нових доріг в Україні.

Йдеться про законопроекти: «Про джерела фінансування дорожнього господарства України», що удосконалює механізм фінансування будівництва доріг, «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування» і «Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо удосконалення механізму фінансового забезпечення дорожньої галузі».

За словами Порошенка, також буде продовжено експеримент щодо направлення 50% зібраних від перевиконання митних платежів на будівництво доріг.

Також він наголосив, що багато років в Україні фактично не будували дороги.

"Це було джерело для розкрадання коштів платників податків і хабарництва. Дуже радий, що на сьогоднішній день собівартість і якість доріг, зокрема капітального ремонту та будівництва доріг, значно покращився", – додав Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.