Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Приватбанк

unian.ua

Понеділок, 19 грудня 2016, 12:27

Грошам вкладників Приватбанку нічого не загрожує

Приватбанк

У клієнтів банку немає підстав для хвилювання про збереження грошей.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив сьогодні голова ради Національного банку України Богдан Данилишин, націоналізація "Приватбанку" є правильним рішенням держави, а вкладники банку можуть не хвилюватися про збереження грошей.

"У сучасних умовах рішення щодо "Приватбанку" є відповідальним, що створює надійний фундамент для подальшої роботи як "Приватбанку", так і всієї банківської системи країни. "Приватбанк" є системним банком, важливим для фінансової системи, і найбільшим ощадним банком країни. Я вважаю, що це правильне рішення органів державної влади і Національного банку на нинішньому етапі розвитку країни", – наголосив Богдан Данилишин.

За його словами, держава в особі Міністерства фінансів, яке стане власником 100% акцій ПАТ "Приватбанк" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи і збереження засобів його клієнтів.

"Це запорука того, що всі вклади і заощадження повністю зберігаються. У клієнтів банку немає підстав для хвилювання про долю і збереження грошей, якщо держава бере відповідальність на себе", – зазначив Данилишин.

Нагадаємо, вчора уряд прийняв рішення про націоналізацію "Приватбанку".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.