Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

varianty.net

Четвер, 9 серпня 2012, 15:59

Соскін пообіцяв взяти Стецьківа собі в помічники, якщо стане депутатом

Голова Української національної консерватинивної партії (УНКП) Олег Соскін сказав, що візьме собі в помічники кандидата в нардепи Тараса Стецьківа, якщо стане народним депутатом. Так він відреагував на прохання журналістки оцінити своїх суперників у Франківському мажоритарному окрузі на прес-конференції сьогодні, 9 серпня. 

 

“Майже 20 років він (Тарас Стецьків - “Варіанти”) є народним депутатом. Треба трошки змінити рід діяльності. Це б йому тільки на користь пішло. Тому що вже ходиш, як по тому колу. Вже виснажився, стомився у цих буфетах Верховної Ради. А так нових вражень набрав би. Зрозуміло, що він не буде обраним, - сказав Соскін. - І я з задоволенням, якщо переможу, візьму його до себе консультантом. Буде в Раді консультантом, якщо він так звик до цих приміщень”. 

Висловився Соскін і щодо решти суперників: “А інші..Ну хоче, наприклад, брат Івана Васюника Ігор Васюник бути таким імпозантним, таким привабливим у цих глянцевих журналах, ну нехай людина буде. Баранчик - це дуже добре. Якщо я не помиляюсь, Конфуцій сказав: “Нехай розцвітають сто квітів, а він теж непогана квітка, я думаю. Ну нехай він теж розквітає на Франківському окрузі. Ну Юринець, ми її, власне кажучи, розкручували з паном Подгорновим. Жінка - це наше дитя, ну тепер це диття забрали у нас, воно сподобалось іншим. Я не знаю, хто його перевів - Димінський чи хто там. Ну що ж...молода дівчина, тоді вона була вагітна, дитину, слава Богу, народила, стала депутатом облради. Може ще одну народить, це дуже на користь йде виборчій кампанії. А Бебик - це член моєї редколегії, журналу “Економічний часопис”, політолог, теж мій друг давній. Чого він тут? Я йому кажу: “Пішов би десь по Центральній Україні, там, де треба глитаїв різати, там, де підтримали Коліїівщину, на Черкащині. Ми з Західної України, ти звідти, більше користі було б. Він тут, може, хоче потренуватись поряд зі мною - нехай”.

Народний депутат Тарас Стецьків братиме участь у виборах до парламенту як самовисуванець у в.о. №117 м. Львова. Повністю список кандидатів у 117 в.о. дивитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.