Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіввугілля

Четвер, 22 грудня 2016, 17:14

Нардепи виділили кошти на зарплату львівським гірникам

Львіввугілля

Верховна Рада збільшила витрати на підтримку вугільних шахт на 450 млн грн.

Сьогодні Верховна Рада прийняла законопроект про внесення змін у закон "Про Державний бюджет України на 2016 рік". За це рішення проголосували 253 народні депутати.

Зокрема, йдеться про державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції.

Відтак, у держбюджеті на цей рік передбачається додатково збільшити видатки програми "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції" на 450 млн грн. Із них коштів 270 млн грн були спрямовані з резервного фонду держбюджету, 180 млн грн – з надходжень місцевих бюджетів Криму і Севастополя за умови повернення цих коштів після відновлення контролю над півостровом.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, завданням цього закону є забезпечення належного функціонування вуглевидобувних підприємств та забезпечення теплових станцій України енергетичними ресурсами у вигляді вугільної продукції за рахунок корисних копалин власного видобутку, відтак частина коштів піде на погашення заборгованості гірникам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.