Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

працевлаштування

Вівторок, 21 лютого 2017, 10:32

У 2016 році у Львові з'явилися майже 10 тисяч нових вакансій

працевлаштування

Впродовж минулого року у місті було створено 9866 робочих місць.

Про це заявила директор департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич, звітуючи про виконану роботу у 2016 році, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Поруч із забезпеченням доходів до міського бюджету, одне із основних завдань нашого департаменту є створення сприятливого середовища для розвитку бізнесу і створення нових робочих місць. За минулий рік маємо хороші показники в цій сфері – було створено 9 866 робочих місць та зареєстровано 5624 фізичних осіб-підприємців», – наголосила Ірина Кулинич.

За її словами, також сьогодні зафіксовано 54 суб’єкти, які виплачують своїм працівникам заробітну плату нижчу за встановлений державний мінімум (3200 гривень).

Зазначимо, загалом на Львівщині у 2016 році відкрили більше 50 нових підприємств та створили понад 12 тисяч робочих місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.