Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Вівторок, 14 березня 2017, 17:35

У львівських маршрутках перевірятимуть пільговиків

маршрутки

З понеділка стартує перевірка пільгових посвідчень у маршрутках Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, ЛКП «Муніципальна дружина» разом із автотранспортними підприємствами Львова проводитимуть контроль у маршрутках для перевірки пільгових посвідчень.

«Ми поставили перед собою два головних завдання. Перше – перевірка пільговиків. Контроль здійснюватимуть дві людини: представник «Муніципальної дружини» та представник АТП для роботи з інспекторами, які перевірятимуть наявність у пасажира пільгового посвідчення. Друге наше завдання – це видача водіями маршрутних таксі квитків після оплати проїзду», – заявив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

За його словами, перевізники зобов’язані оголосити про те, що на лінії проводиться контроль та надати перелік нормативних дій.

«Це зроблено для того, щоб пасажири свідомо вимагали квитка від водія після оплати проїзду, адже у будь-який момент зможуть зайти люди, які здійснюватимуть перевірку на наявність квитка про оплачений проїзд. Ми укладаємо договори з кожним львівським АТП для охорони громадського порядку: з ЛК АТП-1, АТП-14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», – додав Юрій Діль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.