Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

електронтранс

Середа, 15 березня 2017, 16:17

Електронтранс виготовив 15 автобусів для Львова

електронтранс

Ці автобуси АТП №1 мало отримати ще у січні разом із 10 іншими.

Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"15 автобусів, яких не вистачало, завод-виробник уже виготовив і сьогодні-завтра поставить до комунального підприємства для подальшого курсування маршрутами Львова. Окрім того, запобігли незаконному списанню державних коштів і затягуванню з поставкою такого необхідного для мешканців громадського транспорту", – заявив Олег Сенюк.

Зокрема, у 2016 році АТП №1 замовило в "Електронтрансу" 55 сучасних низькопідлогових автобусів за 280 млн грн, які підприємство мало надати ще у минулому році. Однак, у січні місто отримало лише 10 автобусів, хоча заплатило за 25.

"У подальшому, на підставі вказаних підроблених документів, в Регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області зареєстровано 15 автобусів без фактичної їх наявності", – додав Олег Сенюк.

Відтак, у лютому військова прокуратура Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження, а вже у березні "Електронтранс" повідомив, що виготовив 15 автобусів для Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.