Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пільгові перевезення

Понеділок, 20 березня 2017, 12:55

Із квітня на Львівщині пільговики платитимуть за проїзд

пільгові перевезення

Безплатно у маршрутках області їздитимуть учасники АТО та інваліди І групи.

Про це, як повідомляє львівський Прес-Клуб, йшлося сьогодні під час прес-конференції.

За словами голови Львівського обласного профільного профспілкового комітету Юрія Кривенко, з 2 квітня маршрутки, які працюють на приміських та міжміських маршрутах, не будуть возити пільговиків. 

"Ми погоджуємося перевозити безкоштовно на приміських маршрутах тільки учасників бойових дій та інвалідів першої групи. Якщо такий інвалід по зору, то з ним має право на безкоштовний проїзд і особа, що його супроводжує. На міжміських маршрутах право на безкоштовний проїзд матимуть тільки учасники бойових дій", – наголосив Юрій Кривенко.

Натомість, як додав голова Асоціації перевізників Львівської області Іван Велійка, з міського бюджету Львова надано на компенсацію перевезення пільговиків лише 20 млн грн, хоча потрібно не менше 30-40 млн грн. Однак наразі пільговики користуватимуться правом безкоштовного проїзду у місті.

Також перевізники просять міську владу проводити рейди в маршрутках для виявлення "липових" пільговиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.