Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Вівторок, 21 березня 2017, 17:34

Облрада перевірить вивезення сміття зі Львова

львівське сміття

Депутати створили комісію з перевірки незаконної утилізації львівського сміття.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні Львівська облрада прийняла рішення про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області.

"За" проголосували 55 депутатів.

Йдеться про створення тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з перевірки інформації про незаконне вивезення сміття зі Львова. До складу комісії мають увійти представники від кожної з депутатських фракцій та груп в обласній раді.

Очолив комісію депутат облради Дмитро Пазин, а контроль за виконанням рішення покладено на голову обласної ради Олександра Ганущина. 

"У роботі цієї комісії використовувати виявлені факти, публічні матеріали та повідомлення представників територіальних громад, профільних громадських організацій, ЗМІ, правоохоронних органів, громадян", – йдеться у документі.

Нагадаємо, 17 березня останній полігон, що у Донецькій області, відмовився приймати львівське сміття, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.