Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дорога у Радехові

П'ятниця, 7 квітня 2017, 13:31

У Радехові буде унікальний відрізок дороги державного значення

Дорога у Радехові

Частину вулиці Львівської, по якій проходить траса "Львів-Радехів-Луцьк" заклали бетонною бруківкою.

Про це йшлося вчора під час робочого візиту на Львівщину заступника міністра економічного розвитку та торгівлі України Михайла Тітарчука і голови ЛОДА Олега Синютки, повідомляє кореспондент Варіантів.

"Такий експеримент із вимощення дороги державного значення бруківкою запроваджують на Львівщині вперше", – зазначив голова ЛОДА Олег Синютка. - Також підрядники прокладуть та облаштують хідники. Завершення ремонту та відкриття дороги плануємо завершити у травні".

Довжина цьго відрізка дороги 780 метрів. Джерело фінансування ремонту дороги – кошти від перевиконання митних платежів, ремонт хідників заплановано провести коштом з міського бюджету Радехова.

"Тут були проблеми з водовідведенням, вода зберігалась на самому дорожньому полотні. Через це алфальтне покриття довго не слугувало через агресивне водяне середовище. Тому було прийнято рішення поміняти це покриття на бетонну бруківку", – пояснив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

Ремонт автомобільної дороги "Львів-Радехів-Луцьк" розпочали в червні 2015 року, тоді вона була у трійці найгірших доріг України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.