Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 12 квітня 2017, 14:35

Найкраще роботу Уряду можуть оцінити українці, добробут яких невпинно погіршується, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Непідйомні тарифи на комунальні послуги, зарплатна «зрівнялівка», неякісна реалізація реформ, вибіркова боротьба з корупцією – такий доробок нинішнього Кабміну.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», повідомляє прес-служба обласного партосередку.

За словами Михайла Цимбалюк, нині в країні закривають великі підприємства, а натомість відкривають нові зі значно меншою кількістю працівників, через авантюри влади з курсом гривні фактична зарплата знизилася, а купівельна спроможність впала.

«Зараз в Україні лише офіційно понад 400 тисяч безробітних, низький рівень купівельної спроможності не дозволяє розвиватися малому та середньому бізнесу, а численні податки у сукупності з дикими тарифами просто не залишають надії на те, що економіка може зрушити з мертвої точки», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Політик переконаний, що цей уряд, так званих «будівників», не виправдав сподівань українців.

«У владі і надалі продовжують перебувати люди, які більше зацікавленні у власному збагаченні, аніж у добробуті усіх українців і перспективах розвитку нашої держави», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.