Львівська "Батьківщина" збирає підписи проти продажу землі

Четвер, 1 червня 2017, 15:04

Львівська міська організація ВО "Батьківщина" проводить кампанію зі збору підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення.

Як повідомив голова ЛМО ВО "Батьківщина" Ігор Коць, збір підписів проводять активісти в шести громадських приймальнях партії у Львові, а також в наметах, встановлених у районах містах.

Кожний львів'янин може щодня з 10.00 до 17.00 взяти участь у акції і поставити свій підпис в підтримку заборони продажу землі.

"Підпис кожного львів'янина рятує українську землю від продажу, – переконаний Ігор Коць. – Ми повинні зупинити владу в бажанні саме зараз, а умови відсутності вичерпного земельного кадастру, виставити цей найцінніший ресурс на продаж. Тому вимагаємо продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель. Українська земля – не товар, це – власність народу. Лише він повинен визначати як нею розпоряджатись".

Нагадаємо, ВО "Батьківщина" спільно з Асоціацією фермерів України ініціювала збір підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Станом на сьогодні зібрано понад 350 тисяч підписів.

ВО "Батьківщина" також розпочала інформаційну кампанію про недопустимість продажу сільськогосподарської землі і запустила спеціальний проект "Українська земля – не товар". 

Прес-реліз

Мітки: во батьківщина, земельна реформа в Україні, Ігор Коць