Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрийський парк

Четвер, 6 липня 2017, 15:50

Садовий шукає директора для Стрийського парку

Стрийський парк

Львівська міськрада повторно оголосила конкурс на посаду директора Стрийського парку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні Львівська міська рада повторно оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк».

«Ми оголосили конкурс наприкінці травня, але до 30 червня заявок ніхто не подав. Не було кандидатів, які відповідали б вимогам на посаду директора, жодних пакетів документів ми не отримали. Вимоги до кандидата залишилися такі ж», – зазначили у міськраді.

Основними вимогами про кандадатів на посаду директора цього парку є стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років; розроблена програма розвитку парку; досвід успішної реалізації проектів екологічного спрямування; досвід роботи із грантовими проектами.

Нагадаємо, у квітні міськрада прийняла рішення «Про створення природоохоронної рекреаційної установи парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк», перетворивши парк на окрему юридичну особу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.