Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Садовий і Синютка

Четвер, 13 липня 2017, 12:20

Синютка звинуватив Садового у недостовірності даних щодо вивозу сміття

Садовий і Синютка

Облдержадміністрація та міська рада по-різному рахують обсяг вивезеного зі Львова сміття.

Про це сьогодні на десятій позачерговій сесії Львівської обласної ради заявив голова облдержадміністрації Олег Синютка: 

"Інформація, яку щодня подає Львівська міська рада по вивозу сміття, і яку ретранслюють ЗМІ, не є достовірною. У міськраді подають, що ми вивозимо по 300-400 тонн. ЛОДА щодня подає інформацію щодо того, скільки було вивезено зі Львова ТПВ, ми все сміття зважуємо. І лише один раз було таке, що ми вивезли менше, ніж 1000 тонн."

У відповідь мер Львова Андрій Садовий заявив:

"Міська рада готова відповідати за всі оприлюднені дані щодо вивозу сміття. Ми відповідаємо за кожне наше слово, за кожен поданий об'єм сміття, який вивозять з міста. Для мене вигідно, щоб подача інформації була об'єктивною."

Нагадаємо, у червні Олег Синютка заявив, що висловлювання Андрія Садового про неможливість вивезення сміття зі Львова через блокаду є маніпуляцією. 

А торік Андрій Садовий заявляв про неможливість проведення рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та про негативні наслідки від закриття сміттєзвалища. Прокуратура Львівщини також назвала цю заяву міського голови маніпуляцією суспільної думки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.