Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Середа, 26 липня 2017, 10:53

У трьох районах Львова є переповнені майданчики із сміттям, – міськрада

львівське сміття

Станом на сьогодні у місті переповнені 12 сміттєвих майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, переповненими сміттям залишаються 12 контейнерних майданчиків, з них 11 – житлового фонду та 1 біля освітнього закладу.

Найбільше переповнених майданчиків налічується у Франківському районі – 6, 1 – у Сихівському, 4 – у Шевченківському.

Загалом у місті 1237 майданчиків житлового фонду та 221 майданчик біля різних установ (заклади освіти, заклади охорони здоров’я, ринки тощо).

Нагадаємо, вчора вранці голови районних адміністрацій Львова вдруге не прийшли на спільну нараду голови Львівської ОДА та представників компаній-перевізників сміття. Перед цим голова ЛОДА Олег Синютка заявив, що Львівська міськрада робить усе, аби унеможливити вивіз сміття з міста.

Синютка також сьогодні зяавив, що Львівській ОДА потрібно вдвічі менше коштів на вивіз сміття зі Львова, ніж міській раді.

Додамо, 25 квітня Львівська обласна рада виділила перші 15 млн грн містам, що підписали меморандум щодо ТПВ. Із детальним переліком міст можна ознайомитись тут.

Згодом депутати міської ради надали 21 млн грн субвенції містам області, які погодилися приймати львівське сміття в межах меморандуму.

А в середині липня обласна рада виділила ще 5,5 млн грн містам Львівщини на впорядування полігонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.