Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміттєвіз

Середа, 9 серпня 2017, 13:02

Синютка шукає нового перевізника для вивезення сміття зі Львова

сміттєвіз

Львівська ОДА оголосила конкурс на послуги з вивезення ТПВ з міста.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА оголосив конкурс на послуги з вивезення твердих і великогабаритних побутових відходів у Шевченківському та Залізничному районах Львова.

Термін надання послуг становитиме один рік, а подати власні конкурсні пропозиції можна 4 вересня 2017 року.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 5 вересня.

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття з міста з кінця червня. Наприкінці липня голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що адміністрація використовує вдвічі менше коштів на вивіз сміття зі Львова, ніж міській раді.

Також нещодавно виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив нові тарифи на послуги з вивезення побутових відходів у Львові, які діятимуть уже з вересня цього року.

Зазначимо, нещодавно перевізник "АВЕ-Львів" визнав свою неспроможність у повноцінному вивозі сміття зі Львова. Відтак ОДА запропонувала компанії відмовитися від обслуговування частини сміттєвих майданчиків та передати їх іншим перевізникам.

Зазначимо, про неспроможність "АВЕ-Львів" вчасно вивозити відходи з міста в ОДА заговорили наприкінці липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.