Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 22 вересня 2017, 16:35

Гройсман анонсував створення дорожнього фонду у 2018 році

ремонт доріг на Львівщині

Загалом на ремонт доріг в Україні у наступному році передбачено понад 40 млрд грн.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, з 1 січня наступного року в Україні розпочне роботу Дорожній фонд.

"З 1 січня 2018 року почне роботу Дорожній фонд – новий інструмент фінансування. Фінансування робіт збільшиться. Цього року маємо близько 30 млрд доступного ресурсу на дороги, а наступного року це буде більше ніж 42 млрд грн. Нам треба пришвидшувати темпи капітального ремонту", наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, уряд передбачив 4 млрд грн на капітальний ремонт дороги Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв – Херсон, а також 2 млрд грн – на відновлення дороги Київ – Харків – Довжанський.

Нагадаємо, наприкінці травня Гройсман відвідав Львівщину та проінспектував стан дороги Львів – Тернопіль. А станом на кінець серпня загальний обсяг коштів, які вже виділені на проведення дорожніх робіт в країні, перевищив 20 млрд грн.

Додамо, усі дороги, які мають відремонтувати цього року на Львівщині, позначили на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.